Bed, Breakfast & More

Wat is er fijner dan de dag heerlijk te beginnen met een lekker, voedzaam ontbijt.
Wij bieden u een gevarieerd uitgebreid ontbijt aan zodat u iedere dag weer volop kunt genieten van wat Andalucia te bieden heeft.

Diverse broodsoorten of croissants, verse jus, koffie, thee, melk, yoghurt, granen, fruit, granola, heerlijke Spaanse kazen of Spaanse ham, jam, een eitje en zoveel meer….

Als u een dag wil uitrusten om heerlijk te relaxen bij het zwembad kunnen wij op aanvraag een lichte lunch voor u bereiden.

Met regelmaat bereiden wij ‘s avonds een maaltijd waarbij onze gasten gezellig kunnen aanschuiven aan de grote tafel. Samen eten, borrelen, kletsen en ervaringen delen.  

Wij maken graag gebruik van de lokale – en streekproducten en producten uit eigen tuin.

In de gezamenlijke ruimte kunt u uit de honesty-bar zelf een drankje inschenken. We verzoeken u om te noteren wat u heeft gebruikt. De kosten hiervoor worden bij vertrek in rekening gebracht.  In de openbare ruimtes is het niet toegestaan om eigen drankjes/eten mee te nemen.

De Yurt  is voorzien van een overdekte buitenkeuken en de Casita (studio-appartement) is ook uitgerust met keuken.  Voor de Yurt en de Studio is het eventueel mogelijk om ontbijt bij te boeken.

Wij verheugen ons op uw bezoek en hopen dat u een fijn verblijf gaat hebben.

Hasta Luego !

Graag tot ziens !

Frank en Nancy