Ons verhaal

Een lang gekoesterde droom is werkelijkheid geworden !

Genieten van het buitenleven onder de Spaanse zon, genieten van het moment, van de kleine dingen, de mooie omgeving met zijn natuur en cultuur, van de mensen en de dieren, de eenvoud,…

lekker bezig zijn in en rondom “ons thuis”

Jaren hebben wij met hart en ziel gewerkt in ons eigen bedrijf wat voorzag in bijzondere interieurs, de meest uiteenlopende open haarden en houten vloeren. Samen dit bedrijf opgezet en groot gemaakt. Tot wij op een punt kwamen waarop we beiden voelden anders te willen gaan leven. Meer leven uit het leven te halen. Samen meer tijd door te brengen. Niet langer meer de druk van de hectiek willen voelen, en het opgeslorpt worden door werk en verplichtingen. Niet langer meer onszelf voorbij willen lopen, maar zeker onze schouders onder het leven en zijn uitdagingen te willen blijven zetten, zorgde ervoor dat wij deze stap hebben gemaakt: nieuw land, nieuwe invulling, meer ons hart leven, beseffend dat alles hiervoor ons heeft gemaakt wat we zijn. Dankbaar daarvoor!

Of dat snel ging? Nee. En ja. Onze droom: ‘Spanje’ is altijd met ons meegereisd. De definitieve beslissing en de moed om deze beslissing te nemen kwam in de zomer van 2017. Met onze trouwe viervoeter Groovy op pad, en op zoek naar een nieuw huis. Het geluk vrij snel ‘onze plek’ te hebben gevonden: een groot terrein met 2 aparte huisjes, rust, vrijheid, de omgeving… het voelde direct meer dan goed! Maanden van klussen, op en neer reizen, regelen, afscheid van het oude, omarmen van het nieuwe, zelf ontwikkelen en elke dag de uitdaging aangaan met deze nieuwe uitdaging.

Onze droom heeft nu vorm. Een prachtige vorm! Meer dan van harte welkom en voel je thuis in onze B&B Las Hierbas zoals wij ons hier thuis voelen! 

Frank & Nancy