Boeken via Travelmedio

Boek nu je complete reis inclusief vluchten tegen de meest actuele prijzen en met SGR garantie.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Travelmedio. Via het boekingssysteem van Travelmedio kan nu direct een complete vakantie, inclusief de vluchten, op onze website geboekt worden. We kunnen de vluchten tegen het op het moment van boeken laagste tarief aanbieden. En op alle vakanties die via onze website geboekt worden geven we SGR garantie. Een extra zekerheid die zeker in deze tijden goed is om te hebben.

Goed om te weten voor je gaat reserveren.

1. Via de link achter de knop “Boek nu” verlaat je tijdelijk de website om te reserveren op het platform van Travelmedio. Travelmedio is een Nederlands reisplatform dat jaarlijks tienduizenden boekingen verwerkt en ook de complete reservering van je pakketreis inclusief de vluchten, voorFinca Las Hierbas verzorgt. Na je reservering word je automatisch teruggeleid naar de website vanFinca Las Hierbas.

2. Je reserveert met SGR garantie. Je betaalt daarom ook de geldende SGR bijdrage.

3. Aangezien wij direct je vluchten voor je vastzetten, dien je de volledige reissom bij boeking te voldoen. Dit kan met een IDEAL of credit card betaling.

4. Wijzigen van reisdata en vluchten kan ook na deze reservering nog gedaan worden. Dit onder voorbehoud van beschikbaarheid en tegen betaling van eventuele wijzigingskosten.

5. Je ontvangt je reisbescheiden digitaal binnen uiterlijk 2 weken voor vertrek.

6. Voor al je vragen kan je terecht bij Finca Las Hierbas. Zie contactgegevens elders op deze website.

7. Voor overige reisvoorwaarden [klik hier].